2102854594 Ιουλιανού 1, Μεταμόρφωση kdemetres@hotmail.com
hero image


 

Πόρτες 
Κοντογεώργος Δημήτρης - Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Βιβλιοθήκες - Γραφεία - Κρεβάτια - Ειδικές Κατασκευές - Μεταμόρφωση Αττική


 

Ο Δημήτρης Κοντογεώργος είναι ένας ξυλουργός με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής, ο οποίος έχει επιδείξει μεγάλη αφοσίωση στις ξυλουργικές εργασίες του. Με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στην κατασκευή πορτών, αποτελεί μια αναγνωρισμένη φιγούρα στον χώρο της ξυλουργίας.

Ο Δημήτρης αντιμετωπίζει το ξύλο με αγάπη, σεβασμό και ιδιαίτερη προσοχή. Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, όταν ανακάλυψε τη μοναδικότητα και την ομορφιά που μπορεί να προσφέρει το ξύλο στον κόσμο της κατασκευής. Από τότε, έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία μοναδικών και λειτουργικών πορτών που προσδίδουν άριστη αισθητική σε κάθε χώρο.

Ο Δημήτρης έχει αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην τέχνη της ξυλουργίας. Ακολουθεί προσεκτικά τις τάσεις του χώρου και είναι ενημερωμένος για τις σύγχρονες τεχνικές και υλικά που χρησιμοποιούνται. Αυτό του επιτρέπει να δημιουργεί πορτοκάλυμματα που συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία, δημιουργώντας έργα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών του.

Ο Δημήτρης Κοντογεώργος είναι γνωστός για την εξαιρετική επικοινωνία του με τους πελάτες του. Ακούει προσεκτικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και παρέχει εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους. Επίσης, παρέχει συμβουλές και προτάσεις βασισμένες στην εμπειρία του, ώστε να εξασφαλίζεται η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του.