2102854594 Ιουλιανού 1, Μεταμόρφωση kdemetres@hotmail.com
hero image


 

Ντουλάπες
Κοντογεώργος Δημήτρης - Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Πόρτες - Βιβλιοθήκες - Γραφεία - Κρεβάτια - Ειδικές Κατασκευές - Μεταμόρφωση Αττική


 

Ο Δημήτρης Κοντογεώργος είναι ένας ξυλουργός με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής, που αφοσιώνεται στις ξυλουργικές εργασίες και εξειδικεύεται στην κατασκευή ντουλαπών. Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα, ο Κοντογεώργος έχει αποκτήσει φήμη για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του και την εξαιρετική επιδεξιότητα στο χειροτεχνήματος.

Κάθε ντουλάπα που κατασκευάζει ο Δημήτρης είναι ένα μοναδικό και προσαρμοσμένο κομμάτι, κατασκευασμένο με μεράκι και αγάπη για την τέχνη της ξυλουργικής. Οι πελάτες του έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί του και να σχεδιάσουν τη ντουλάπα των ονείρων τους, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

Ο Δημήτρης επιδεικνύει εξαιρετική γνώση των υλικών και των τεχνικών που απαιτούνται για να κατασκευαστεί μια ανθεκτική και λειτουργική ντουλάπα. Αναλαμβάνει την προσαρμογή του μεγέθους, του σχεδίου και των αποθηκευτικών χώρων της ντουλάπας σύμφωνα με τον χώρο και τις ανάγκες του πελάτη.

Είτε επιθυμείτε μια μοντέρνα και ευρύχωρη ντουλάπα για το υπνοδωμάτιό σας, είτε μια λειτουργική ντουλάπα για την κουζίνα ή το μπάνιο σας, ο Δημήτρης μπορεί να δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη λύση που θα αναδείξει τον χώρο σας και θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.