2102854594 Ιουλιανού 1, Μεταμόρφωση kdemetres@hotmail.com
hero image


 

Κρεβάτια 
Κοντογεώργος Δημήτρης - Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Πόρτες - Βιβλιοθήκες - Γραφεία - Ειδικές Κατασκευές - Μεταμόρφωση Αττική


 

Ο Δημήτρης Κοντογεώργος είναι ένας ταλαντούχος ξυλουργός με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής, ο οποίος έχει αφοσιωθεί στις ξυλουργικές εργασίες με μεγάλη αγάπη και επαγγελματισμό. Με την εξειδίκευσή του στην κατασκευή κρεβατιών, έχει κατακτήσει τον σεβασμό και την εκτίμηση τόσο των πελατών του όσο και των συναδέλφων του.

Με μεράκι και αφοσίωση στη λεπτομέρεια, ο Δημήτρης κατασκευάζει προσαρμοσμένα κρεβάτια που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική. Ενσωματώνει μοναδικά σχέδια και προσαρμόζει τα υλικά στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη του. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα κλασικό, μοντέρνο ή εξαιρετικά πρωτότυπο σχέδιο, ο Δημήτρης δίνει έμφαση στην ποιότητα των υλικών και την υψηλή κατασκευαστική τεχνοτροπία.

Έχοντας εργαστήριο πλήρως εξοπλισμένο με επαγγελματικά εργαλεία και μηχανήματα, ο Δημήτρης είναι σε θέση να υλοποιήσει ακριβώς τις ιδέες των πελατών του. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του έργου, ο Δημήτρης αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση με επαγγελματισμό και δημιουργικότητα, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την ακρίβεια της κατασκευής.

Εκτός από την κατασκευή κρεβατιών, ο Δημήτρης αναλαμβάνει επίσης ξυλουργικές εργασίες για άλλα έπιπλα, όπως ντουλάπες, τραπέζια, καθίσματα και πολλά άλλα. Με την προσέγγισή του, επιδιώκει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική, δημιουργώντας μοναδικά έπιπλα που προσδίδουν ζεστασιά και χαρακτήρα στους χώρους.