2102854594 Ιουλιανού 1, Μεταμόρφωση kdemetres@hotmail.com
hero image


 

Έπιπλα Κουζίνας
Κοντογεώργος Δημήτρης - Ξυλουργικές Εργασίες - Ντουλάπες - Πόρτες - Βιβλιοθήκες - Γραφεία - Κρεβάτια - Ειδικές Κατασκευές - Μεταμόρφωση Αττική


 

Ο Δημήτρης Κοντογεώργος είναι ένας ξυλουργός με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής, που αφοσιώνεται στις ξυλουργικές εργασίες και ειδικεύεται στην κατασκευή έπιπλων κουζίνας. Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα, ο Κοντογεώργος έχει αποκτήσει φήμη για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του και την εξαιρετική επιδεξιότητα στο χειροτεχνήματος.

Κάθε έργο που πραγματοποιεί ο Δημήτρης αποτελεί ένα μοναδικό και προσαρμοσμένο κομμάτι, κατασκευασμένο με μεράκι και αγάπη για την τέχνη της ξυλουργικής. Οι πελάτες του έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί του και να σχεδιάσουν το έπιπλο των ονείρων τους, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

Ο Δημήτρης ειδικεύεται στην κατασκευή έπιπλων κουζίνας, γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι αυτός ο χώρος για κάθε οικογένεια. Με γνώση των τελευταίων τάσεων και σχεδιαστικών επιλογών, ο Δημήτρης μπορεί να δημιουργήσει λειτουργικές και αισθητικά ευχάριστες κουζίνες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η εξειδίκευσή του στην κατασκευή έπιπλων κουζίνας περιλαμβάνει την κατασκευή ντουλαπιών, συρταριών, επιφανειών εργασίας και οπτικών λεπτομερειών που θα αναδείξουν την αισθητική και την πρακτικότητα της κουζίνας σας. Με γνώση ποικίλων υλικών, όπως ξύλο, μέταλλο και γυαλί, μπορεί να δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη κουζίνα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και το στιλ του πελάτη.