2102854594 Ιουλιανού 1, Μεταμόρφωση kdemetres@hotmail.com
hero image


 

Βιβλιοθήκες - Γραφεία
Κοντογεώργος Δημήτρης - Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Πόρτες - Κρεβάτια - Ειδικές Κατασκευές - Μεταμόρφωση Αττική

 

Ο Δημήτρης Κοντογεώργος είναι ένας ξυλουργός με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής, ο οποίος έχει αφοσιωθεί στις ξυλουργικές εργασίες και έχει αποκτήσει εξειδίκευση στην κατασκευή βιβλιοθηκών και γραφείων. Με πάθος και τέχνη, δημιουργεί λειτουργικά και αισθητικά εντυπωσιακά έπιπλα που προσδίδουν πρακτικότητα και κομψότητα σε κάθε χώρο.

Ο Δημήτρης έχει αναπτύξει εκτενή γνώση και δεξιότητες στην τέχνη της ξυλουργίας. Με επίκεντρο τις βιβλιοθήκες και τα γραφεία, συνδυάζει την εμπειρία του με την καινοτομία, δημιουργώντας μοναδικά έργα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών του.

Ο Δημήτρης προσέχει κάθε λεπτομέρεια κατά την κατασκευή των έπιπλων. Από την επιλογή του κατάλληλου ξύλου μέχρι την τελική επεξεργασία και το φινίρισμα, ολοκληρώνει κάθε έργο με απόλυτη επαγγελματικότητα και αισθητική αίσθηση. Χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένα εργαλεία για να εξασφαλίσει την ανθεκτικότητα και την μακροχρόνια αξία των κατασκευών του.

Η αισθητική και ο σχεδιασμός είναι δύο σημαντικά στοιχεία που διακρίνουν τις δημιουργίες του Δημήτρη Κοντογεώργου. Κάθε βιβλιοθήκη ή γραφείο που κατασκευάζει είναι μοναδικό και προσαρμοσμένο στον χώρο και τις ανάγκες του πελάτη. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε κλασικό, μοντέρνο ή μία μίξη στυλ, ο Δημήτρης θα δημιουργήσει ένα έπιπλο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.