2102854594 Ιουλιανού 1, Μεταμόρφωση kdemetres@hotmail.com

Κοντογεώργος Δημήτρης
Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Πόρτες - Βιβλιοθήκες - Γραφεία - Κρεβάτια - Ειδικές Κατασκευές - Μεταμόρφωση Αττική


Ο Δημήτρης Κοντογεώργος είναι ένας ξυλουργός με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής, ο οποίος έχει ειδίκευση στις ξυλουργικές εργασίες. Με μεράκι, επαγγελματισμό και αγάπη για την τέχνη του ξυλουργού, ασχολείται με την κατασκευή εξαιρετικών έπιπλων και εξατομικευμένων λύσεων για τους πελάτες του. Ο Δημήτρης Κοντογεώργος έχει αποκτήσει εμπειρία και γνώσεις στον τομέα της ξυλουργικής, και χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά για τις κατασκευές του. Με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και τεχνικών, δημιουργεί μοναδικά έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, πόρτες, βιβλιοθήκες, γραφεία, κρεβάτια και ειδικές κατασκευές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών του.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, ο Δημήτρης Κοντογεώργος δημιουργεί έπιπλα που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική. Κατανοεί τις ανάγκες και τον προσωπικό χαρακτήρα κάθε πελάτη και συνεργάζεται μαζί του για να δημιουργήσει προσαρμοσμένα έπιπλα που ανταποκρίνονται στις ατομικές του προτιμήσεις και αισθητική. Είτε πρόκειται για μια μοντέρνα και λειτουργική κουζίνα, είτε για μια εξατομικευμένη ντουλάπα, ο Δημήτρης Κοντογεώργος προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Με γνώση των τεχνικών της ξυλουργικής, είναι σε θέση να παρέχει λύσεις που είναι ανθεκτικές, λειτουργικές και αισθητικά ευχάριστες.

 

Έπιπλα Κουζίνας

Έπιπλα Κουζίνας

Με γνώση των τελευταίων τάσεων και σχεδιαστικών επιλογών, ο Δημήτρης μπορεί να δημιουργήσει λειτουργικές και αισθητικά ευχάριστες κουζίνες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Περισσότερα
Έπιπλα Κουζίνας

Έπιπλα Κουζίνας

Ο Δημήτρης Κοντογεώργος ειδικεύεται στην κατασκευή έπιπλων κουζίνας, γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι αυτός ο χώρος για κάθε οικογένεια.

Περισσότερα
Ντουλάπες

Ντουλάπες

Ο Δημήτρης Κοντογεώργος επιδεικνύει εξαιρετική γνώση των υλικών και των τεχνικών που απαιτούνται για να κατασκευαστεί μια ανθεκτική και λειτουργική ντουλάπα.

Περισσότερα
Πόρτες

Πόρτες

Ο Δημήτρης έχει αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην τέχνη της ξυλουργίας. Ακολουθεί προσεκτικά τις τάσεις του χώρου και είναι ενημερωμένος για τις σύγχρονες τεχνικές και υλικά που χρησιμοποιούνται.

Περισσότερα
Βιβλιοθήκες - Γραφεία

Βιβλιοθήκες - Γραφεία

Ο Δημήτρης Κοντογεώργος έχει αναπτύξει εκτενή γνώση και δεξιότητες στην τέχνη της ξυλουργίας. Με επίκεντρο τις βιβλιοθήκες και τα γραφεία, συνδυάζει την εμπειρία του με την καινοτομία, δημιουργώντας μοναδικά έργα.

Περισσότερα